antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli döşek kafalıkları veya dolaplar bu alanda fazla bir atmosfer oluşturmanın içli bir yolunu sunar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek henüz dinamik bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen beş on da zulmet ve kararlı bir gökyüzü oluşturur. Bu rengi belirgin renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde kabil parçalar antrasitin yeğin başüstüneğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devir bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sayesinde alana özel bir muhit hoşgörüsüzlabilir.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde yer saha koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan sprey boya ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Kampanyalardan sebeplenmek yürekin 6563 adetlı yasa kapsamında ışıklandırma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, mecruhlarımıza müstacel şifalar dileriz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile yan yana epey başarılı bir uyuma sahiptir. ışıldayan parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği erinçli ve keyifli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından kafalayarak ömür yerındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin âdemoğlu psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çhileışmaları esnasında bölüm ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Özel tasarımı sayesinde biricik il ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol olanakı esenlar.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir antrasit renk tonları dünya yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere ehil eşyaların antrasit gri dekorasyon bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası namuslu bir intihap olacaktır.

Report this wiki page