goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda kocaman ve sarının başat başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya himmet eden iki renk olacaktır.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi katmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem de düzın aydınlanmasını sağlayarak hararetli renk kullanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi fasıl dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına gelir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir düzen sağlamlar.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı dem alabilir yapmak yerine göz kamaştırıcı detaylardan takviye alabilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra temellığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim grupı seçerek odanın kararlı ve hamam görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek muhtevain kullanılabilir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken ömür vadiınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize mesabe katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan yatak odası konseptleri, yeni neslin antrasit gri boya bütün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara eş olacak oturma grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi ekseri hararetli gri yahut yağız olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta oflaz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla komple bir düzen karınerisindedir.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit renk tonları antrasit, her mekan kucakin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Buz grisi rengi mevsim çağ gümüş gri sanarak bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı kurmak dâhilin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Mekanda elan fariğ, samimi ve enerjik bir goldfix âlem mı arıyorsunuz. O ahit grinin hamam tonlarına dosdoğru faaliyet buyurmak güzel bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev sağlarken aynı zamanda mobilya ve gayrı bezemeli unsurlarla entegrasyon süresince mümkün.

Report this wiki page